May 10, 2006, 10:37 PM

Моят принц 

  Poetry
1106 0 3
Моят малък принц не е в доспехи
и му липсват военните успехи.
Не се влияе от министри,
и винаги той къщата си чисти.
Обича вафли "Фокус" за закуска
и сладки думички да пуска.
Не може той да пее серенади,
ала умел в това да прави шоколади.
Ядосва се на всяка своя грешка,
а не допуска че това е смешка.
Той мили думи ми нарежда
и в сладки мигове отвежда.
Вървиме покрай морската алея
и нежно да ме гушне аз копнея.
На 400 километра разделени,
сърцата ни са във едно скрепени.

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е хубаво, мила!!! Твоя принц е единствен! Не го изпускай!
  • Километрите не могат да бъдат бариера за тези,които се обичат.
    Поздрав за нежния стих!
  • Много е сладко и леко
Random works
: ??:??