May 1, 2013, 6:34 PM

Моят свят 

  Poetry » Phylosophy
622 0 0

Моят свят

 

Дали измислих този миг –

камбанен звън,

отмерващ

глътки въздух за душата ми.

Или бе просто сън,

във който те съзрях

да дириш брод към същината ми.

 

Ти влезе в моя свят на музи, откровения

да търсиш място

в реалности и във видения

да дириш мен,

решил

да разбереш как съществувам.

 

Но се обърка

и назад се върна

без да спреш и да попиташ

обратно пътя си как да намериш.

 

И в миг на пълна параноя,

че изход не съзираш

в логичната пътечка твоя,

ти се обърна и видя

от твойте сънища – една мечта.

 

И в този миг плени те моят свят

объркан,

но свободен от граници и правила,

плени те моят мир

и целостта на моята душа.

 

Усетих как сърцето ти заби

по-силно от преди,

но не от страх или тъга,

а от необяснима сила,

която те обгърна и

преля

и цялата ти същност завладя.

© Валя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??