Пази се от лоши хора, ми каза тя.
Усмихнах се.
Не ме е страх от тях.
Имам си една фея, която ме предпазва
да не влизат в моето сърце.
Една фея, която допуска само тези хора,
които са с добри сърца и добри души.
Една от тях си ти, душице мила.
За теб пътеката е винаги отворена,
пътеката, която ще те отведе до моето сърце.
То ще се зарадва и ще ме накара да те прегърна и целуна,
цвете да ти подаря, за да зарадвам твоята душа.
Душа на една красива и добра жена.
© Наско кирилов All rights reserved.