2.11.2013 г., 17:47 ч.

Моята фея 

  Поезия » Друга
707 0 0

Пази се от лоши хора, ми каза тя.

Усмихнах се.

Не ме е страх от тях.

Имам си една фея, която ме предпазва

да не влизат в моето сърце.

Една фея, която допуска само тези хора,

които са с добри сърца и добри души.

Една от тях си ти, душице мила.

За теб пътеката е винаги отворена,

пътеката, която ще те отведе до моето сърце.

То ще се зарадва и ще ме накара да те прегърна и целуна,

цвете да ти подаря, за да зарадвам твоята душа.

Душа на една красива и добра жена.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??