Nov 18, 2006, 1:36 PM

МОЯТА ЛУДОСТ 

  Poetry
1022 0 21


Помня прекрасно

момента,

когато

тотално загубих разсъдък.

Беше неясна

картина на лято...

и доживотна присъда.

Чувствата странно

и някак си рязко

пипнах във мътния мозък...

Самосноших се

безсрамно

отрязах

от себе си

моята проза.

Родих се отново

а после и още

се раждах

без да умирам

така без окови

ехото нощем

нарастваше неподозирано.

И колкото повече

аз научавах

усещах тъговна безцелност.

Tова че със спомени

аз полудявах

разкри свобода

безпределна.

Разкри ми обаче

моята лудост.

Цената на таз Свобода.

Освен, че

същата буква започва.

Прилича си

със САМОТА!!!

© Мойра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??