Mar 6, 2012, 3:34 PM

Моята луна 

  Poetry
580 0 0

 

Добра, безкористна луна

най-ярко свети  в тъга.

Подкрепа дава на разбитите сърца.

Приютява ги за вечерта.

 

Забравила за себе си отдавна тя,

сила е на  уморените крила

 и верен пристан е на гибелта.

 

Не търси нищо от света,

изпраща го едва-едва

с въздишка тиха, натежала.

 

В болка и скръб онемяла,

щом зърне първите лъчи,

плахо скрива своите сълзи

и чака  пак да ни спаси.

 

© Мия Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??