Nov 2, 2008, 8:59 PM

Моята любов 

  Poetry
1090 0 4
 

     Моята любов

 

Разбити пътища,

самотен стон във

тиха нощ,

кошмарен сън -

това е моята любов.

Разкъсана и парцалива -

но истинска,

разтворена в две капчици роса и

пръскаща лъчи.

А те ми дават сили

и вяра, и истина...

... моята любов.

© Богдан Велков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??