Aug 3, 2016, 9:46 AM

Моята награда 

  Poetry » Love
205 0 0

Дойде при мене

хубава и млада.

Открих във тебе

смайващи очи.

И ти ще бъдеш

моята награда

доде угаснат 

всичките лъчи!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??