Mar 8, 2013, 8:12 PM

Моята очарователна мама 

  Poetry » Other
558 0 0

Имам аз една майчица добра,

най-прекрасната на света.

Всеки ден любов ми дава,

целия ми ден тя озарява.

 

Усмивката ù топла, щом я зърна аз

да я прегърна искам завчас.

Нежните ù думи, очи искрящи,

когато видя, когато чуя,

в друг свят отивам,

все едно другаде живея.

 

И всеки ден благодаря ти за нея, мили Боже,

пази я и закриляй я навсякъде, че ми е едничка -

моята майка добричка!

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??