Sep 27, 2006, 4:02 PM

Моята вяра 

  Poetry
765 0 7

В параклисът на моята вяра,

свещи няма, нито икони.

Доброта, топлина, обич голяма

и сърце Човешко, което се моли.

И молитвата е жажда за утре,

да бъде утре за мене,  за вас!

Да ставам по-добра всяка сутрин

да живея сега, тук  в този час!

Там слънцето влиза с лъчите,

и докосва бавно, без да изгаря.

Топло и нежно погалва мечтите,

мен самата и моята вяра.

Всеки може с мен да се моли,

да се хванеме здраво с ръцете.

Очи да затворим, без да говорим.

Елате, за всички се молете!

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??