May 28, 2008, 3:52 PM

Мръсно 

  Poetry » Other
739 0 1
Отклоних се от взвода на мръсните.
Останах без вопъл и смях.
Изпрах им чорапите... мръсните
и пак пея... дори и без глас.

© Нела Цолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??