Jun 16, 2013, 11:20 AM  

Мукаддес Налбант 

  Poetry » Civilian
1099 0 1

Вазов и Ботев в училище да отпаднат  -

за това Мукаддес Налбант настоява!

Българската чест и слава ще пропаднат,

ако Орешарски родното не отстоява!

А той няма да го стори - тъй изглежда,

изчезна всякаква светлина, надежда!

Българино, ти тази държава защити,

инак всичко българско Бог да го прости!

 

 

 

http://www.gledaigo.com/шок-новата-зам.-министърка-определила/
 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мукаддес взимай феса и излез!
    Седни на рязаната карабина,
    спокойно ще има място и още трима!
    ``````````
    Влизам в тон! Чакам критици на фронта
Random works
: ??:??