Aug 5, 2007, 10:05 AM

МУЗИКА 

  Poetry
481 0 1
                           МУЗИКА

     МУЗИКАТА СГРЯВА ДУШАТА,
    ЗАРЕЖДА НЕЖНИ И ЧИСТИ СЪРЦА...
    И ПЕСЕНТА МИЛО НИ ПОВЕЖДА
    С КРИЛЕТЕ НА НОВА МЕЧТА...

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??