Jan 4, 2012, 1:48 PM

Музика 

  Poetry » Other
610 0 0


Денят започва  като сън

Отново съм готов да дам

Тръгвам сам по улиците вън

Няма как и днес да се предам

 

Всичко идва за да си отиде само тя остава пак

Всяка моя мисъл всеки мой копнеж от нея са белязани със знак

 

И знам че винаги ще е до мене дори да нямам нищо мое

Винаги до мен я помня по-силно е от обич но какво е  

 

Всеки може да я чувства близо в себе си дори

Но знам че тя е само моя

И моят пламък  в нея ще гори

 

Аз  винаги ще я обичам

Където и да бъда

„музика” – така аз моята любов наричам

Мойта обич моята душа присъда…

© Фи Орцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??