May 29, 2015, 12:52 AM

Музика 

  Poetry » Other
340 0 1

Когато кожата ти настръхне и затрепериш
Тогава знаеш точно къде сърцето си можеш да намериш
То е в песента нали, чувстваш го и ти
Когато песента е истинска и не можеш да говориш
Дори със себе си няма как да спориш
Изчезва всичко и остава само тръпка
Като след тежък ден и цигарената първа дръпка
Забравяш всичко, всеки се превръща в чувство
Оставяш се и плаваш в море от музикалното изкуство
И когато някой без да иска те прекъсне
Погледи се срещат и сърцето ще се пръсне
Усещаш как се слива с тебе във вибрация
И ставате едното цяло, като ин и ян с грация
Ритъмът и чувствата се сливат
Описват цялата история и лошата енергия изпиват
И ставаш цял със своята душа близнак
Няма как да бъдеш вече единак.

© Николина Згуровска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??