Nov 17, 2014, 6:33 PM  

Музикални Желания 

  Poetry » Love
390 0 2

Искам да бъда с теб
Няма значение къде
Дали у вас
Или у нас
Или някъде
Другаде
Просто искам
Да сме само
Двамата

 

Аз да ти пусна
The Cure и The Smiths
И ти тогава да кажеш:
"Да, не са лоши,
Но не е сега
Момента за тях"
След което
Да ми пуснеш
The Doors и Led Zeppelin
Да измъкнеш от джоба си
Кутия с цигари
Аз да ти запаля
Една от тях
Да те погледам
Известно време
И да ти кажа:
"Искаш ли един танц?"
А след това
Ти да се съгласиш
Защото е срамота
Да не се танцува
На песен като
"Since I've Been Loving You"
А след като тя свърши
Аз да ти пусна
"I wanna be yours"
На Arctic Monkeys
След което
Ти просто
Ще ми се усмихнеш
Ще седнеш в скута ми
Ще целунеш устните ми
И ще направиш така
Че времето
Просто
Да спре

 

...

 

Нима искам
Толкова много?

© Напълно Непознат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да, и аз си мисля, че имам добър вкус за музика, както и що-годе добра интелигентност, но не бих казал, че съм синът-мечта.
    Мерси много обаче, чувствам се поласкан.
  • Прочетох и тази ти творба с интерес!На годините на сина ми си и това беше водещото.Показваш завиден вкус към музика, завидна интелигентност на писане и мога само да съжалявам, че моя син не е такъв, като теб!Пиши, момче!
Random works
: ??:??