Feb 13, 2008, 8:55 PM

Музикално хайку:) 

  Poetry
635 0 6

Нота по нота
песен е животът ми
Куплет след куплет

Думите пиша
смея се на живота
във всеки куплет:)

© Мими All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??