Oct 16, 2015, 9:47 AM

MXY7 

  Poetry » Other
335 0 0

 

Понеси ме, моя Бети
помежду крилете.
Изведи ме по пътеки,
водещи към боговете.

 

Пусни ме отвисоко,
висините щом достигнеш;
ще намеря аз посока,
ако ме издигнеш.

 

И целта си, на живота,
сетне ще открия,
във цвета си ще съм грохот,
в жар ще се обвия.

 

И ще бъда ярък,
избор щом докосна,
ще се превърна в маяк;
теб - в победоносна.

 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??