Sep 18, 2024, 7:52 AM

Мъдрост 

  Poetry
100 1 0

/

 

Като орехът древен сред друм разлюлян;

Като сянка от есен на север в компаса.

Като шепот смирен, като струна в сърца.

Като кротка целебна дума в душата.

 

В.Н.Л.

© Любимата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??