Jul 14, 2006, 10:30 PM  

Мъдрост житейска 

  Poetry
547 0 3

В живота всичко отминава.

Животът е, като река.

Но ако мен, ме чака слава –

то, нека туй да е, сега!

 

Ако за нещо съжалявам,

дори без капчица вина –

то, значи туй, че разсъждавам

и нека то, да е сега!

 

Но, ако имам само съвест гола –

непипната дори с ръка –

то, нека безвъзвратно ножа,

да и забия... Във гърба!

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??