Aug 13, 2011, 9:35 AM

Мъж, живота ми пресякъл 

  Poetry » Love
592 0 0

Мечтаеш си тайничко за мен

в онези самотните нощи!

И тайничко припяваш онази песен,

в главата ти е още!

Гледаш в тъмнината празна,

оставила съм моя аромат!

Чуваш нечий грохот и искаш

ти да си на моя праг!

Димът от цигарите - душата ти обгърнал...

... влудява те мисълта за мен!

Караш по трасето лудо...

и плачеш ти за мен!

Вървиш по прашен път, шосе, завой...

но още те дразнят очите ми - викащи от портфейла твой! 

Премахни ме от живота си, защо не ме изтри?!

Останаха само снимките, заедно с щастливите дни!

Миналото няма да се върне, далече то остана!

Бъдещето е към сбъдване -

вярвай и още мен си пожелавай!

 

© Фатиме Тибер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??