Dec 13, 2007, 2:52 PM

Мъжката душа 

  Poetry
739 0 18
Тя е търсеща, неумолима,
в стремежите неукротима.
Цени всяка женска красота.
Търси в нея нежност, доброта.

Лети като горд орел в нощта.
В сънищата принц е на любовта.
На жената дава своята сила
и я превръща във обич мила.

От нея извират чест и мъдрост,
отличава се с голяма твърдост.
Готова за правда да се бори,
обича свободата и простори.

Помага на сърцата да мечтаят,
чувства най-силни да опознаят.
Жената е земя,  а тя - вода.
Пазете всички мъжката душа.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??