Feb 1, 2018, 1:05 AM

Мъжкият характер 

  Poetry » Phylosophy
505 0 0

Роден съм мъж,

мъж – с характер мъжки

и природа благочестива, силна и добра,

тя ми казва да не се оплаквам

и напреде да вървя.

Това ще сторя пред лицето на трудност всяка,

докато живот духът и тялото ми имат.

Юмрук ще стисна и ще се надявам

в живота, ако мога, да успея.

А ако проваля се 

и сила повече аз нямам да се боря,
живота ми тихо ще оставя да премине.

Тогава грижи не ще имам вече

и когато краят дойде

с усмивка него ще прегърна.

 

© Radoslav Raichev All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??