Aug 14, 2006, 11:02 PM

Мъртва 

  Poetry
744 0 4

Мъртва...


Ти влюбен бил ли си в момиче,
да знаеш,че за нея можеш да умреш?!
И без лъжи да я обичаш,
да нямаш съвест да я предадеш?!

А вярвал ли си някога във нещо,
така че само с него да се чувстваш жив?
Да чувстваш,че сърцето е горещо,
да знаеш,че си истнски щастлив?

Веднъж повярвах,а сега разбирам...
Със теб познах какво е любовта...
Едно сърце сега умира...
Една душа лежи във пепелта...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??