Jan 3, 2009, 10:43 AM

На... 

  Poetry
905 0 32

Скривалище

душата ли поиска

да строи,

вината е един

от архитектите.

А радостта -

тя просто чака...

/отстрани/

Защото...

кой обича да живее

заедно с вината?

/сърцата ни

са крехки.../

Но никога

не я прибирай

в храм,

че може 

и да стане...

"свята"...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??