Jan 4, 2011, 9:02 PM

На 35 

  Poetry » Phylosophy
646 0 2


На 35




Съзрявам. Осъзнавам. Прибирам.
Заситен. Спокоен. Стабилен.
Създавам. Отстоявам. Вримирам.
Наситен. Пороен. И силен.

02. 01. 2011 г.

Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??