И пак е пролет.
Една милувка - топъл вятър.
И пак е пролет.
Градината - зелен театър.
И пак е пролет.
Птиците гнездата вият.
И пак е пролет.
Усмивката си как да скрия!?
Но теб те няма...
Усмивката - звезда в деня ми.
Но теб те няма!
Прегръдката - най-топлото в съня ми.
Сега те няма...
И само спомен - благите ти думи.
А теб те няма...
Макар и тук да си - в духа ми!
Остана само спомен.
Топъл спомен.
И пак е пролет... Теб те няма...
© Крис All rights reserved.