May 27, 2006, 9:14 AM

На България 

  Poetry
966 0 7
На България

Българио, не знам до колко си ми свидна.
Не знам като умра ще бъда ли със теб,
но знам, че много е обидно,
когато българин не вярва в теб.

Нима и ти срамуваш се от свойто име?
Не знаеш ли къде е твойто място?
Самият рай от себе си откъсна, подари ни
парче земя със хиляди богатства.

Щом вярваш в себе си, ще оцелееш.
Не позволявай друг със теб да се краси.
И ще пребъдеш, ще успееш,
ще бъдеш много по-добра ти, може би.

© Екатерина Банска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??