Jul 30, 2013, 1:28 AM  

На чешмата 

  Poetry » Love
487 0 8

 

Ще те чакам, момко мили, тука, до чешмата,
цветето ми да откраднеш бързо, от косата.
Да напиеш бели менци с бистра ми водица,
по чело да ме целунеш и бяла ръчица!
Да поседнем до чешмата, аз да ти попея -
във очи да те погледна, няма да посмея.
Аз да пея, ти да искаш днес да ти пристана,
твоя булчица засмяна с обич да ти стана.

 

 

  

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??