Здравей, мое птиче-момиче!
Здравей, моя златна звездице!
Бъди ми бляскава! Щастлива!
Бъди ми много здрава! Жива!
Лети, прекрасна Деса- стюардеса!
Напиши прекрасната си звездна пиеса!
Честит Рожден Ден, мое птиче!
Най светло бъдеще за тебе наричам!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.