НА ДИЕТА СЪМ
На диета съм. Това личи
по усмихнатите ми очи.
А диетата е лесна
и за всекиго уместна.
Отказвам завист, жлъч, лъжи.
Загърбвам злоба, гняв, сълзи.
Избягвам фобии и страх.
Ненужна болка има в тях.
Усмивки с радост аз поглъщам.
Прегръдки никога не връщам.
Любов и обич, с повечко смях,
приемам днес - по много от тях.
А доброто настроение
идва с щипка вдъхновение.
Пък има и траен ефект -
помага във всеки аспект.
Диетата, знай, е безплатна,
безкрайно е тя благодатна
и денем, и нощем, в зори ...
Защо не опиташ и ти?
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.
Желая на всички ви добро настроение! Поздрави!