Jun 11, 2006, 11:09 PM

На добър час... 

  Poetry
1221 0 7
Пожелай си нещо,
затвори очи и го намисли.
Не бързай,
веднъж може да ти се случи това.
Послушай сърцето си,
то ще ти каже най-добре...
Изречи го на ум,
с нежен,тих глас...
Усмихни се и ...
чакай чудо...

***
Пожелах си нещо аз,
застанах под синиото небе.
Сключих ръце в молитва.
Избърсах сълзите от лицето.
Попитах сърцето...
то ми каза какво иска, какво е загубило.
Пожелах си любов, пожелах си щастие,
пожелах си теб...
Усмихнах се през сълзи...

***
За теб, обич моя,
всичко бих пожелала.
Щом не мога да те имам,
ще те обичам само в мислите си.
Ще те нося там, при любовта.
Пожелавам на теб, обич моя...
С нея да си по-щастлив.
Нека тя да ти даде това, което аз не успях.
От сърце искам да си най-щастливият човек.
Аз не успях да бъда твоя живот...
Затова днес ти пожелавам
всичко най-добро...
Само след мен не се обръщай...
Не ме викай,
остави ме да се лъжа,че ще мога да те забравя...
Върви...пожелах ти всичко днес...
Пожелай за мен да не ме боли толкова...
Заминавай, за милост те моля...
За милост и малко любов...


(Oбичам те... на добър час...)

© Александра Матеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??