Mar 16, 2011, 10:29 PM

На един народ 

  Poetry » Civilian
482 0 0

                             

 

                                 Раним народ с ранимо себелюбие,

                                 изгубен сякаш в утринна мъгла,

                                 през процепа на временно безумие

                                 наднича с детски поглед към света.

 

 

                                 И вихри се над него многозначно

                                 стоманен сърп, убиващ без вина.

                                 В кървящите му вени тлее мрачно

                                 едва застинал ужас от война.

 

© Сара Махова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??