16.03.2011 г., 22:29 ч.

На един народ 

  Поезия » Гражданска
477 0 0

                             

 

                                 Раним народ с ранимо себелюбие,

                                 изгубен сякаш в утринна мъгла,

                                 през процепа на временно безумие

                                 наднича с детски поглед към света.

 

 

                                 И вихри се над него многозначно

                                 стоманен сърп, убиващ без вина.

                                 В кървящите му вени тлее мрачно

                                 едва застинал ужас от война.

 

© Сара Махова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??