Dec 11, 2008, 11:52 PM

На един незабравим приятел 

  Poetry » Love
450 0 1
Аз зная, че ще дойдеш някой ден,
ще се усмихнеш и ще кажеш:
"моя малка Пепи, намерих с радост
вълшебната планета..."
Аз зная, че липите
спомените пазят.
Зная, че ъглите
тайните са скрили.
Все още съм детето,
прегърнало морето.
Тайните ни пазя и
с усмивка ще ги кажа:
"Бъди дете, морето прегърни,
облечи крила, в света на приказките ела..."

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??