Feb 16, 2007, 11:24 AM

На едно момиче 

  Poetry
1130 0 7

Не зная колко болка си изстрадала,
но може би не е било за ден, за два...
Но ето, че си вече над нещата,
не трепва вече твоята душа
от лицемерие, защото го познаваш
и парила си се от глупави слова...
Как искам като тебе да съм силна,
да зная пред кого да си мълча...
Но може би и аз ще трябва да премина
през болката, за да каля и своята душа...

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??