Aug 13, 2007, 12:01 AM

На Евелин 

  Poetry
624 0 2
       
                       Харесвам твоите колажи и стихове дълбоки, нежни,
                       и често влизам аз във блога ти и с трепет ги преглеждам даже.
                       Вълнуващи са силно моята душа, че трепет на въображението са
                       и в израз пълен на душевността за мен са миг  надежда.

                      Красиви са и фотосите ти - ти виждаш, нестандартното -
                      места, природа, градове - отразени при пътуванията ти,
                      обичаш често ти да ходиш по интересни кътчета, белязани
                      и предизвикват фотосите ти най-топли чувства - неизказани.

                      Личи си, че работиш нежно, с внимание, със трепет, с майсторство
                      и отличаваш се ти от останалите, в стил,
                      усещам го със интуицията на поета.

                      Ти търсиш красотата, отразяваш я,
                       присъщо е за твоята душевност
                       и леко я поднасяш, с умението на психолог,
                       так че да я видиме и ние.
 
                       Това за мене е терапия голяма,
                        щом видя блога евелин, се радва моето сърце,
                       че ще прочета и видя нещо аз с любов написано
                        и ще посрещна топло, с чистотата на дете.
                          
                       Понякога се просълзяват моите очи,
                       видяли хорската студенина и безразличие
                       и вижда

© БОРИС РАШЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??