Mar 20, 2008, 8:11 AM

На хиляди парчета 

  Poetry » Love
1457 2 3
На хиляди парчета

Прободна болка в моето сърце
без усмивка на моето лице.
Без нищо продължавам така -
сам съмичак в болка и в самота.
Искам да не ме боли,
но сърцето ми в самота ехти.
Всичко двама ни разделя,
а самота на ухото шепне и споделя.
Малко пъти ние се видяхме,
но от първия разбрахме...

На хиляди парчета,
обречен в самота,
в сърцето не с нож прободен,
а с отровна стрела...
Бягам наранен сега,
без смисъл, без съдба...
Умирам аз без теб,
умирам, вече не съм човек.



След като ни разделиха насила с едно момиче...

© МиТаКк Митев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??