Oct 5, 2008, 1:05 AM

На инат 

  Poetry » Other
669 0 5
Да живееш 
на ръба
да обичаш 
на инат
да търсиш
истина в студа
да нямаш
капка вина
за всичко това
което беше
досега...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??