5.10.2008 г., 1:05 ч.

На инат 

  Поезия » Друга
677 0 5
Да живееш 
на ръба
да обичаш 
на инат
да търсиш
истина в студа
да нямаш
капка вина
за всичко това
което беше
досега...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??