Mar 15, 2017, 10:29 PM

На Ирина… 

  Poetry » Love
1488 1 1

Ирина, моята любима…Приятелка,

ще пазя името и в скрина,

заедно с парченца от душата ми,

ех, ласкателка:)

Изстина,

времето, навън вали,

капките тихо докосват земята,

капките от моите очи.

Замина,

ведно със спомените,

заедно с моите мечти,

във скрина, скрина,

който не отварям никога,

защото ме боли!

© Калоян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??