Aug 21, 2013, 9:25 PM

На кого да вярвам?! 

  Poetry
476 0 2

И на кого да вярвам аз - на очите ти зелени
          или на своето сърце,
                    от лъжи до безкрайност изтощено,
                              докато ти държеше друга за ръце?! 

© С. С. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??