May 31, 2007, 10:02 AM

На колегите, с добро 

  Poetry
865 1 10
Денят започна тъжен и напрегнат,
с предчувствие за буря и борба.
И исках  цялата си мощ да овладея,
да устоя пред злоба и вина.

Със слънчева наметка се обгърнах,
положих си защитната стена.
Душата си облякох във усмивка,
да победя злината, с доброта.

Усмихнах се. Във мислите надникнах,
спокойствие и разум да вменя.
Интригата жестока да преборя,
да не обсеби нашите сърца.

Опитвам се.Дали пък ще успея
за малко да внуша респект?
Със злоба, скъпи,трудно се живее!
Защо да бъдем жалък неин  роб?

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??