Nov 27, 2007, 10:27 AM

На М. 

  Poetry » Love
1052 0 3

Съжалявам, че е чак сега,

но искам да ти кажа няколко неща.

За сладките ни мигове благодаря,

дори понякога да чувствах аз тъга.

Благодаря, че показа ми света

през погледа на любовта

и затова, че ме накара да се чувствам аз жена.

Топлият ти поглед, който нежно покорява,

никога не ще забравя.

Помня, влюбено как гледаше ме ти,

как галеше моите коси.

Отново сещам се как страстно ти целуваш

и на мен как тайно се любуваш.

Ти винаги си бил част от мен

и в живота ми оставаш важен член!

Моля те, не ме забравяй и ти,

сещай се за хубавите дни!

© КриСинКа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??