Nov 19, 2007, 8:07 AM

На М. 

  Poetry » Love
713 0 3

Дали те намерих

или си моя моментна наслада?

Аз съм тук да ти дам това, което мога

и да ти обещая невъзможното.

За мен любовта ти е крещящо желание,

а много любови към мен разрушила съм,

за да достигна до тебе.

Дали си грешка, питам се,

защото понякога силно боли ме...

Аз съм тук и в очите те гледам

да видя доброто, когато лошото у

тебе усещам.

И ще ти кажа, това което не искам,

онова, което трудно изричам...

Толкова мъничко ми трябва да те обичам

и още по-малко да те презирам...

За това... Обичай ме...

 

© Кристина Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??