Sep 27, 2007, 10:10 AM

НА МАЙКА МИ 

  Poetry
777 1 26

В клепачите подпухнали на делника,
ти носиш във косите си усмивка.
И винаги успяваш да си смела,
дори когато чувстваш се подтисната.

И гордо във душата ми пристъпваш,
изгряла нежно с аромата на цветя,
а след себе си оставяш топли стъпки
и пръскаш обич, вяра, топлина.

Аз искам на тебе само да приличам,
майко моя, слънчев лъч, жена.
В очите ми ти винаги била си истинска.
Обичам те! Целувам ти ръка.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??