Аз съм едно непосредствено малко боклуче.
Отлетяло, без да иска в огромния Космос.
И няма значение дали съм обичал, дали съм разбирал,
Дали съм живял и умирал...
Защото горе всичко е временно!
Умирам.
Умираш.
Някога, някъде...
Заспиваш.
Някъде, с някого.
Умирам без тебе!
Небето - разсипало светлините си, като перли в безкрая...
А Господ подмолно се хили и нарежда на Петър, че видиш ли - нямам място в Рая.
Аз съм намек за минало.
Излизам, поглеждам - слънчево, синьо, далечно...
Готово!
Усмихвам се - спасил съм душата ти...
А своята - обричам на Вечност!
© Филип Филипов All rights reserved.
А идеята - изглежда витае във въздуха и всеки, който има сетива я улавя...
Поздрави.