Aug 31, 2017, 10:41 PM

На морето с любов 

  Poetry » Landscape
559 0 4

Морето пак е приказно красиво,

но някак тъжно плискат се вълните,

до вчера ме прегръщаше игриво,

сега студено блъска се в скалите.

 

Най-синьото запазило за края

и танца чувствен на вълните,

завинаги душата ми омая

морето, август, вятъра в косите..

 

На дъното, в средата на морето,

в една самотна, малка раковина,

затворих си частица от сърцето,

да знае, да ме чака догодина.

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??