Jun 15, 2006, 10:04 PM

На Него 

  Poetry
818 0 6
Стоиш пред мене ти,
усмихваш се чаровно
питаш ме: "Как си ти?"
и не виждаш тъгата в очите ми.
Ето вече минаха години две,
през които ти играеше с моето сърце.
Аз страдам за теб,
аз умирам за теб,
макар и да не познавам в теб,
истинския ти човек.
Опитвам се да бъда силна,
но не успявам.
Опитвам се да бъда горда,
но пак не успявам.
Аз исках да бъда просто щастлива с теб,
но за теб явно аз бях
поредният изпят куплет!

© Цвети All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??