Sep 24, 2008, 12:14 PM

На Нуша 

  Poetry » Other
601 0 3
Така започва есента:
Хлапе събира мидени черупки...
Извиква: - Нека да е дъжд! -
...и се разплаква,
защото иска всички да са чисти.
Така завършва есента.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??